Om oss

För att vara på det klara med vad denna sida handlar om så är det bara att nämna ordet rally. Här upptas detta i all sin prakt och hur det är för alla de som är verksamma inom denna sport, samt dessutom hur det kan ses av de som aldrig provat på att köra rally. Hur det än ligger till med detta, är rally något som intresserar många. Du behöver nödvändigtvis inte vara den som har provat på rally för att gilla denna sport. Här kan du helt enkelt vara en av de många som gillar att se dessa tävlingar.

Något som brukar vara gemensamt för alla de som både gillar att se rally och att vara aktiva inom sporten är att de får en sorts adrenalinkick som verkligen gör att nerverna är på helspänn. Naturligtvis kommer det alltid att vara de som utför sporten eller provar på den som får den största upplevelsen – detta kommer alltid att vara ett faktum och något som absolut inte går att komma ifrån på något sätt. Detta och mycket mera gällande rally kommer du att kunna läsa på denna sida, vilket gör att informationen kommer att passa alla som har någon form av intresse inom rallysporten.

För alla de som verkligen vill prova på att köra rally för en dag, kommer samtidigt den information du finner på denna sida vara något som är anpassat för dig. På så sätt har det skapats en sida med massor av information som är relevant för nästan alla, för det finns väl ingen där ute i stora vida världen som egentligen kan säga nej till höga hastigheter, full koncentration och lukten av förbrända drivmedel och olja. Kanske finns det det, men även de kan ta del av informationen som ges och därmed få ett större avstånd till denna sport.